duminică, 2 decembrie 2012

Accepta schimbarea !



Fiecare dintre noi, in aceste momente, trecem prin situatii care trebuie vindecate la nivel de suflet.
 Aceste provocari pot fi, fie de ordin interior, fie de ordin exterior, ce inseamna acesta?
Starile depresive, de anxietate sau de frica si nesiguranta fata de ziua de maine sau alte actiuni pe care trebuie sa le faceti, fac parte din provocarile de tip interior, care cer sa fie vindecate si intelese.
Acesta pot fi vindecate prin ascultarea si atentia inimii voastre interioare sau a sufletului, nu ignorati semnalele repetate pe care le primiti de la sinele vostru interior, el stie ce este cel mai bine pentru dvs si stie si urmatorul pas care trebuie facut pentru indeplinirea dorintelor de ordin interior.
Cum faceti acesta?
Cere si ti se va da. Totul incepe prin intentie, asa se creeaza si realitatea fizica din jurul nostru.
Intentia si dorinta de autocunoastere este primul pas, al doilea pas este increderea in ceea ce va cere inima, ascultati ce dorestea ea cu adevarat si lasati-va calauziti de acesta, intuitia nu poate gresi niciodata, lasati-va mintea sa se odihneasca in centru inimii. Niciodata nu esti singur, esti calauzit din inalt, neconditionat!
Probleme cu cei din jurul vostru, neintelegeri cu familia, prietenii, colegii de serviciu sau seful, tin de provocarile de tip exterior, care reflecta exact problemele de tip interior.
Daca aveti probleme cu mama sau tatal, cu persoane de gen feminin sau masculin, acesta inseamna, ca trebuie sa integrati mai mult din aceea energie in corpul dvs, trebuie sa fie un echilibru intre energia masculina si cea feminina. Lumea din jurul dvs se comporta egoist sau sunteti tratati cu superioritate, va rog analizati-va comportamentul si vedeti cat de des ii judecati dvs pe ceilalti din jur ? Nu intamplator, va apar asemenea persoane in viata, ar trebui sa le multumiti, caci sunt profesori extraordinari, insa priviti din alta perspectiva nu din cea a dimensiunii in care mai suntem inca( dimensiunea a 3a).

Fiecare schimbare care apare,  acceptati-o si mergeti mai departe, chiar daca nu pare acum o schimbare benefica, totul este inspre implinirea idealurilor voastre mai inalte, chiar daca inca nu se vede lumina...
Sunt multe fiinte invizibile in jurul nostru, care ne imbratiseaza cu iubire si intelegerea lor, bineinteles cand vom fi pregatiti, noi ii vom putea vedea, dar pana atunci sa ne vindecam ranile din trecut, cele care vin fie din viata acesta fie din vietile trecute, petrecute pe acesta planeta.
Multi dintre cei care citesc aceste randuri, sunt la ultima reincarnare pe acest pamant, iar ca acest ciclu sa fie complet, trebuie vindecate toate ranile trecutului, prezentului si viitorului pe toate planurile interioare si exterioare. Atunci cand va vindecati pe dvs, vindecati si Mama Pamant, chiar daca acesta nu se vede.
Suntem legati de planeta cu miliarde de firicele colorate si invizibile care ne tin in viata dar si de soare si luna, suntem  interconectati.
Emiteti doar ganduri de iubire, de intelegere si compasiune. Incercati sa faceti, cat mai multi oameni sa zambesca in jurul dvs, iubiti neconditionat atat oamenii cat si animalele, plantele, pietrele si  intreaga natura, iar acestea va vor intoarce iubirea lor inmiit.
In aceste momente, pamantul isi vindeca si el ranile trecutului si trece catre o dimensiune superioara si anume cea de-a patra dimensiune, daca voi nu o ajutati si acesta inseamna vindecarea totala a dvs, atunci ea va renunta, sa va mai tina pe suprafata ei.
Aveti incredere in propriile sentimentele si inlocuiti-va frica din minte cu iubire din inima si totul vi se va indeplini intocmai !
Namaste iubiti frati! :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu