duminică, 30 iunie 2013

De ce au nevoie oamenii ca natura sa-i vindece ?


Ne intrebam de ce este societatea atat de bolnava ? Medicii nu mai fac fata la diversitate bolilor care apar
in zilele noastre. Ingeram tone de pastilute ca sa ne treaca doar simptome acestora iar industria farmaceutica traieste pe spatele bolnavilor. Ne meritam acesta soarta pe deplin.
Am uitat total de natura? Cat timp ne petrecem alaturi de ea? din 365 zile/ an cate zile ne oferim noua alaturi de ea? Unii dintre noi renunta pana si la concediu ca sa faca mai multi bani ca sa isi cumpere cine stie ce masina sau sa isi schimbe apartamentul ?
Natura ne vindeca fara doar si poate. Suntem conectati la ea, este parte din noi si noi suntem parte din ea, am uitat asta si ne-am taiat legaturile cu ea, si asta e motivul pentru care majoritatea se imbolnavesc.
Fiecare forma de relief corespunde unui nivel de vindecare. Suntem formati din 6 corpuri subtile in afara de cel fizic. Corpul mental trebuie vindecat la inaltime, corpul emotional trebuie vindecat in imprejurul apelor si asa mai departe, de accea in 365 zile trebuie sa vizitam toate formele de relief si avem de ce sa ne bucuram caci Romania le are pe toate.
Petreceti mai mult timp in natura, iubiti natura iar asta inseamna sa o ocrotiti cat puteti de mult si asta o faceti renuntand la alimentele care folosesc bidoane de plastic, la apa imbuteliata ( luati un filtru, cristale, simboluri si apa se purifica) si incercand sa cumparati totul la sticla sau vrac si eventual sa renuntati la mancarea pre-fabricata. Nu puteti avea idee cata mancare aruncam, nici animale nu ne putem numi .. nu exista termen de comparatie, mancam enorm de mult fata de cat avem nevoie si asta din cauza golului energetic pe care il avem in interiorul stomacului nostru, gol care vine de la neplacerile si dorintele neimplinite.

Va prezint discursul lui Nicholas in varsta de 6 ani, in fata unei audiente formate din mai mult de doua sute de oameni, in cadrul celui de-al cincilea Congres Mondial de Qigong si a fost primit cu apaluze, toata lumea ridicandu-se in picioare.Inainte de a-si tine discursul,Nicholas a primit un premiu pentru contributia sa la Proiectul pentru Vindecare si Pace a Tineretului si Copiilor.

" Natura este cea mai buna cale de a obtine armonia. Ea reprezinta iubirea si ordinea perfecta a lui D-zeu. Cand cineva intra in comuniune cu natura, e posibil sa dureze un timp pana sa-i simta prezenta, dar, credeti-ma, totul se gaseste acolo. Natura e de o frumusete inimaginabila. Ea contine intrega prezenta ordonata a lui D-zeu.Este atat de remarcabil felul in care Dumnezeu ne-a dat acest dar. El ne este dat pentru vindecare si admiratie. Trebuie sa-l abordam cu cea mai mare iubire si binecuvantare. Atunci cand natura simte iubirea, ea va continua sa ne ofere marea recompensa a vietii care sa ne sustina. Vindecarea vine din interior; pru=in urmare, punctul nostru de referinta trebuie sa fie puterea ce vine de la natura Divina si de la D-zeu- care pentru mine, reprezinta aproape acelasi lucru. Vindecarea vine din natura si din meditatie. Meditatia este solutia. Ea aduce cu sine cea mai mare forma de cunoastere. Ea aduce cu sine inteligenta universala de unde putem lua cu totii, ca de la o biblioteca de imprumut. Inteligenta ne ofera tot ceea ce cautam. Ea poate fi gasita aici. Asa ca, data viitoare cand vreti sa deschideti televizorul pentru a va racorda la exterior, mai bine meditati, pentru a va acorda la puterea si potentialul vostru infinit de a vindeca. Va multumesc tuturor ca mi-ati fost oaspeti !
                                           Cu dragoste, Nicholas "