sâmbătă, 24 august 2013

Mentine energia in trupul tau



Deschiderea spre stari inalte de energie este o abilitate care se dobandeste.Incepe de obicei cu recunosterea ca un asemenea lucru este posibil.Continua cu intelegerea tuturor factorilor implicati in cultivarea si mentinerea nivelului inalt de energie.
Mai intai trebuie sa te linistesti si sa privesti in jur.Cei mai multi rareori privesc cu atentie lucrurile din jurul lor.Le vad ca pe niste prostii care distrag mintea de la ceva ce trebuie sa faca.Sa nu uiti ca tot ce este in univers este insufletit cu energie spirituala si este o parte a lui D-zeu.Trebuie sa cerem insistent sa fim conectati cu divinul din noi.Stii ca masura in care suntem in legatura cu divinul este sensibilitatea la frumos.Pune-ti mereu intrebarea: cat de frumoase sunt toate ? Nu conteaza cum iti apar la inceput, pot fi mai frumoase daca incerci.Gradul de impresie a frumusetii arata cata energie divina primim.
Cand incepem sa stabilim acesta conexiune si sa primim in noi energia divina, toate lucrurile au o prezenta mai intensa in perceptia noastra.Lucrurile ies in evidenta cu forme si culori unice.Cand acest lucru se intampla, primim foarte multa energie.Energia sacra vine din legatura pe care o avem cu divinul din noi. Tot ce e in jur, natural sau facut de om- flori, munti, opere de arta- este deja frumos si prezent mai mult decat pot percepe multi oameni.Tot ce facem, atunci cand ne deschidem in fata divinului, este sa ne ridicam vibratia energetica si, astfel, abilitatea perceptiva.Oamenii traiesc deja intr-o frumusete imensa, infinita de forma si culoare. Paradisul insusi e aici. Doar ca nu ne-am deschis suficient pentru energia noastra interioara, pentru a vedea.
Abilitatea de a percepe frumusetea este primul semn ca energia divina urca in tine.Dar mai exista si alte semne, te vei simti mai usor, te vei simti mai intelept, vei sti mai bine cine esti si ce faci, vei avea intuitii si vise despre ceea ce urmeaza pe calea vietii tale.
Am ajuns la lucrul cel mai important, cum sa mentii acesta energie, sa-ti pastrezi fluxul in tine.Aici trebuie sa ultilizezi forta asteptarilor tale, puterea campului tau de rugaciune. Eu spun ca trebuie sa devii constient de aceste asteptari.Numai asa vei putea metine si extinde nivelul de energie pe care l-ai atins. Trebuie sa incepi sa inveti ca trebuie sa te astepti la acea energie in viata ta, sa o faci hotarat si constient.
Trebuie sa te astepti ca energia care te umple acum sa circule prin tine si sa iasa in toate directiile, vizualizeaza asta ca si cum ar fi o lumina., stii ca energia circula pentru ca perceptia ta ramane constanta si inalta.Energia campului tau trebuie sa radieze iubire spre lume, trebuie sa pastrezi acesta stare de iubire.
Este un lucru idealist pentru oamenii obisnuiti insa noi suntem oameni care evolueaza, suntem eroi.
Nu uita niciodata ca trebuie sa te astepti sa energia divina sa vina la tine, sa te umple.Cand simti ca ai pierdut legatura cu ea, aminteste-ti acesta stare de iubire.Asteptarile tale sunt cheia mentinerii acestei experiente.Trebuie sa vizulizezi lucrurile care te atsepti sa se intample, sa crezi ca vor fi cum doresti tu, in orice situatie.Trebuie sa cultivi constient aceste asteptari, sa le afirmi in fiecare zi.
Cheia este scularea de dimineata.Trebuie sa fie disciplina.Dupa un somn, trebuie sa-ti trezesti corpul si sa incepi sa primesti energie inainte de a face orice altceva.
Majoritatea oamenilor se trezesc ametiti si se tarasc prin casa ca sa-si pregatesca ceaiul sau cafeaua.Se duc la serviciu si se tarasc si pe acolo, folosind foarte putin muschii. Urmeaza niste sabloane care creeaza blocaje in circulatia energiei prin corp.Trebuie sa te asiguri ca esti deschis in toate felurile pentru a primi toate energia disponibila.Trebuie sa misti toti muschii, in fiecare dimineata.
Locul de sub buric, daca te concentrezi asupra miscarii din acest loc, muschii tai vor fi liberi sa functioneze la cel ma inal nivel de coordonare. Acesta este principiu central al atrelor martiale si dansului.Iti poti inveta propriile miscari.Daca te focalizezi asupra centrului tau si te astepti ca energia sa curga in tine, te vei misca tot mai usor.Mananca numai alimente vii, si nu dupa multa vreme iti va fi mai usor sa aduci energie divina in tine.Organizeaza-ti timpul, in fiecare zi, pentru respiratie constienta energizanta, trezeste-te in miscare.Vizualizeaza energia care intra in tine si se raspandeste apoi in lume.

Namaste ! :*

- fragmente din " Secretul Shambalei" - James Redfield
http://www.scribd.com/doc/118315142/Secretul-Shambalei-03

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu