joi, 8 august 2013

Alege ce vrei sa se intample in viata ta ...

- va rog sa cititi cele de mai jos, pe acest fundal: http://www.youtube.com/watch?v=hNVwIWrjCyU&list=RD02KwRSQZ7pn6g


 Viata este un proces prin care traim experiente vaste. Un mod pe care l-am ales pentru trairi noi.
 Sa ne trezim pentru a intelege ce traim de fapt, e un vis sau e realitate ? sau care este diferenta dintre cele doua? Revenirea la conexiunea naturii ne va trezi si asa putem vedea imaginea de ansamblu prin care trecem zi de zi. Ne trezim, dar stim de ce o facem dimineata? Ce alegem noi in fiecare dimineata ? Poate am uitat sa mai alegem, credem ca asa trebuie sa se desfaoare cum este. Inimii ii este dor de aventura, de necunoscut, de noi inceputuri iar multora dintre noi ne este frica, singurul nostru " dusman" de care nu ne-am putea lipsi pentru  lectii noastre. Iubeste-ti frica, priveste-o in fata, zambeste-i si permite eliberarea ei si ai sa vezi cum intreaga ta viata va capata o alta nuanta.
Totul este posibil, orice vis maret poate sa devina realitate.
Viseaza si echilibreaza gand-cuvantul in fapta si atunci nimic nu te va mai putea intorce de la calea ta.
Ce insemna acesta ? Orice lucrul care in gandesti sa fie in acord cu cuvantul si fapta, nu gandi un lucru si af altul, nu spune ceva si nu te tine de fapta caci asa si universul va face cu tine. Asculta-l ca sa te asculte, respecta ca sa te respecte, iubeste ca sa fi iubit.
Interiorul trebuie cautat in interior si nu in exterior. Mediteaza, respira adanc si viseaza lumea de vis pe care o doresti si traieste in reznonata cu asta. Traiesti ca si cum ai avea deja tot ce iti doresti in viata ta. Asta iti transforma realitatea, caci cu totii suntem creatori ai aceluiasi Tata.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spune-mi tata, unde esti?
Sunt acolo unde este prezenta ta, sunt acolo in fata ta si iti zambesc din fiecare om pe care il vezi, sunt acolo unde tu nu ma cauti...sunt peste tot.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sa nu existe nici un om in viata pe care sa il urasti, sa il lasi niertat sau sa nu il suporti.Iubeste-i pe toti mai ales pe parinti, ei sunt replica mai mica a Creatorului mama/ tata, asadar atentia pe care le-o dam lor, modul in care ii tratam si iubirea care le-o aratam este ceea ce ii dam noi Universului.Toate aceste relatii au un rol fundamental in cresterea noastra spirituala, nu intamplator ne-am nascut intr-o familie, nu intamplator avem aceasta familie, acesti prieteni si oportunitatile.Poarta-te cu celalalt cum ai vrea el sa se poarte cu tine !
Nu judeca pe nimeni, nu stii(inca) daca nu deja ai facut-o deja in vieti anterioare sau urmeaza sa o faci, sunt doar experiente, iubeste si criminalul, el este un suflet nou care vrea sa experimenteze acesta stare, el invata, tu iubeste-l ca-l intelegi.
Atata ordine in acest haos, totul este aranjat atat de minutiios pe frecventa 1.618, calculat perfect de minte si invaluit in iubirea inimii, perfectiunea totala a totului.
Este o lume de basm acesta, numai ca am uitat cum o putem transforma in ce a fost odata, asta e experinta, creatia sa creem din nimic -totul.
Elibereaza-ti creativitatea, da-i voie sa iasa la suprafata... permite-i sa respire adanc.
Totul depinde de prespectiva, ce perspectiva alegi sa aibe viata ta ?

Namaste :* :) love and light dears ones

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu