joi, 22 martie 2012

Nutritia... cum sa mancam corect ?


Azi voi vorbi despre nutriţie şi vă voi spune lucruri ce sunt de o maximă importanţă. Foarte puţini, chiar şi cei învăţaţi şi foarte evoluaţi, ştiu aceste lucruri.  Există anumite elemente în alimente care redau sănătatea şi vigoarea , mai eficient decât orice gând, emoţie sau putere a voinţei dar nu vă daţi seama de aceasta, mâncarea are o mică importanţă pentru voi, în afară de mijloc de a vă satisface instinctele şi nu vedeţi că are vreun efect emoţional sau intelectual asupra voastră.Totuşi mâncarea e cea care face posibil să faceţi tot ce faceţi, să vorbiţi, simţiţi, gândiţi.
Iniţiaţii au ştiut întotdeauna importanţa nutriţiei, au descoperit de mult timp că alimentele sunt concepute şi pregătite în laboratoarele divine de deasupra cu infinită înţelepciune şi că ele conţin elemente magice care fac posibil ca omul să aibă revelaţii. Ei mai ştiu că trebuie să creeze anumite condiţii înainte de a beneficia de alimente.
Deşi nutriţia este la originea războaielor şi revoluţiilor,nu se poate spune că lumea o consideră de primă importanţă. Oamenii sunt instinctivi în ce priveşte mâncatul, ca şi animalele, şi nu au noţiunea de beneficiu spiritual ce poate deriva din a mânca într-un anumit mod;de fapt ei nu ştiu să mănânce.
Urmăriţi oamenii, veţi vedea cât de mecanic mănâncă, înghiţind fără să mestece şi lăsând tot felul de idei haotice şi sentimente să se amestece cu procesul de digestie, secreţie şi eliminare a toxinelor. Şi apoi se miră de ce se îmbolnăvesc. E din modul lor de a mânca. În familie, toţi sunt ocupaţi să citească, să privească la TV, să muncească până se aşează la masă şi atunci încep să pălăvrăgească, să se certe. O masă luată în asemenea condiţii te face să nu mai vrei altceva după aceea decât să dormi, eşti aşa de greu că nu mai ai entuziasm pentru nimic. Dacă mănânci cum ar trebui, te simţi în formă, lucid şi gata de lucru după masă.
 “Cum ar trebui să se mănânce?”. Vă voi spune ce face un Iniţiat. Mai întâi, ştiind că trebuie să pregătească cele mai bune condiţii posibile pentru a beneficia de elementele pe care Natura le-a creat, începe prin a se reculege rămânând tăcut şi închinându-şi gândurile Creatorului (tăcerea la masă nu e caracteristică mănăstirilor). Iniţiaţii şi înţelepţii întotdeauna au mâncat în tăcere. El mai ştie că prima îmbucătură e cea mai importantă (cel mai important moment al oricărei acţiuni este primul pas) pentru că ea semnalizează eliberarea forţelor care, odată eliberate, nu se opresc, ci continuă până la capăt : dacă începi într-o stare de armonie, orice vei face va fi armonios până la capăt.
Apoi, el mănâncă încet şi mestecă bine, nu doar de dragul digestiei lui, ci pentru că gura este un laborator spiritual care absoarbe energiile eterice subtile înainte de a transmite părţile grosiere spre stomac. Gura este pentru planurile subtile ceea ce stomacul este pentru planul fizic, un instrument foarte perfecţionat cu glande pe şi sub limba care captează particolele eterice, ceea ce explică de ce poţi fi complet refăcut şi bine dispus, când eşti slăbit de foame, de prima îmbucătură înainte ca ea să aibă timp să ajungă în stomac. Gura absoarbe energia şi o trimite la sistemul nervos înainte ca alimentele mai puţin subtile să poată ajunge la stomac.
Să nu vă surprindă să auziţi că elemente eterice pot fi extrase din alimente. Fructul, de exemplu, este alcătuit din materie solidă, lichidă, gazoasă şi eterică; toţi suntem conştienţi de substanţa solidă şi lichidă, dar puţini sunt conştienţi de aroma subtilă care aparţine zonei aerului. Nimeni nu acordă nici cea mai mică atenţie părţii eterice,care are de a face cu culoarea şi mai ales cu viaţa fructului şi care este cea mai importantă parte din toate, pentru că această parte eterică ne hrăneşte corpurile mai subtile.
Deoarece, pe lângă corpul său fizic, omul are şi altele, mai subtile (eteric, astral, mental, cauzal, budic, atmic, care sunt sediile funcţiilor fizice şi spirituale ) el mai bine s-ar întreba cum să le hrănească, decât să le lase să flămânzească.
Omul ştie cu aproximaţie ce să dea corpului său fizic (zic aproximativ pentru că majoritatea mănâncă carne, care e dăunătoare atât fizic cât şi psihic),dar nu are idee ce să dea corpului eteric (vital), astral (emoţional), mental ,să nu mai vorbim de cele superioare.
După cum v-am spus e de ajutor pentru corpul fizic să masticăm bine, dar pentru corpul eteric e nevoie să adăugăm ceva în plus: respiraţia. La fel cum o briză animă flacăra (suflaţi pe o scânteie pentru a aprinde focul) astfel, respirând profund în timpul mesei ajută la combustie. Digestia, respiraţia şi meditaţia sunt forme de combustie, singura diferenţă fiind în gradul de căldură şi puritatea substanţei. Dacă încetaţi să mâncaţi din când în când şi răsuflaţi profund, arderea ce are loc permite corpului eteric să extragă particolele subtile din mâncarea de care aveţi nevoie şi, cum corpul eteric  este centrul vitalităţii, memoriei şi sensibilităţii, e spre avantajul dvs. să aveţi grijă să fie alimentat. Corpul astral este hrănit cu o substanţă chiar mai subtilă decât particolele eterice; emoţii şi sentimente. Dacă vă concentraţi asupra mâncării ce o mâncaţi cu dragoste, corpul vostru astral vă extrage din ea părţile preţioase de care are nevoie şi ca rezultat, se va umple cu dragoste pentru toată lumea “vă veţi simţi fericiţi şi împăcaţi, doar cu o dorinţă - să trăiţi în armonie cu natura.”Acest sentiment nu prea mai există azi, pentru că oamenii nu mai au acea atitudine protectoare de a fi atenţi şi plini de dragoste cu obiectele, copacii, munţii, stelele etc. sunt prea ocupaţi de ei înşişi şi se simt ameninţaţi chiar şi când sunt în siguranţă acasă sau dorm. De fapt ei nu sunt ameninţaţi, sentimentul de a fi abandonat de Mama Natură vine din faptul că nu şi-au hrănit corpul astral! Când acesta e corespunzător hrănit, aveţi un sentiment minunat de bunăstare care te face să fii generos şi tolerant în viaţă şi dacă ai probleme importante de rezolvat, procedezi cu tact şi înţelegere, ştii cum să faci concesii.
Pentru a alimenta corpul mental, Iniţiatul se concentrează cu ochii închişi asupra mâncării; cum mâncarea este pentru el o manifestare a lui Dumnezeu, el încearcă să-i vadă toate aspectele,de unde vine, ce conţine, ce calităţi are, ce entităţi au îngrijit-o, pentru că există fiinţe invizibile care au grijă de plante şi copaci. Mintea îi e preocupată de aceste lucruri în timp ce el extrage elemente din mâncare, care sunt încă mai subtile decât cele necesare corpului astral. O masă luată astfel îl lasă cu o înţelegere pe care nu o avea la început,el vede toate lucrurile mai clar şi e gata să facă cea mai exactă muncă mentală.    Majoritatea oamenilor îşi imaginează că prin lectură, studiu şi meditaţie îşi dezvoltă capacităţile intelectuale....nu, deşi studiul şi meditaţia sunt cu siguranţă indispensabile, ele singure nu sunt suficiente. Corpul mental trebuie să fie hrănit cu anumite elemente în timpul meselor,ca să fie puternic şi rezistent pentru a face eforturi prelungite. Trebuie să înţelegeţi că corpul astral e cel care susţine emoţiile iar corpul mental vă susţine mintea, gândirea; aceste două corpuri trebuie să fie hrănite corespunzător înainte de a vă aştepta să fiţi egali în faţa sarcinii de a vă trăi viaţa.
Pe lângă corpurile eteric, astral, mental, omul are şi alte corpuri alcătuite dintr-o substanţă şi mai spirituală, corpurile: cauzal, buddhic şi atmic sau centrele raţiunii, sufletului şi a spiritului, care trebuie să fie şi ele hrănite. Hrana lor e sentimentul de gratitudine faţă de Dumnezeu.Gratitudinea care, de asemenea, e pe cale de dispariţie din existenţa umană, e cea care deschide uşile spirituale spre toate binecuvântările. Totul devine clar, vedeţi, simţiţi, trăiţi!Gratitudinea transformă materia grosieră în lumină şi veselie.Învăţaţi să fiţi recunoscători.
Când vă hrăniţi cele trei corpuri superioare, particolele subtile desprinse sunt distribuite în creier, la plexul solar şi toate celelalte organe. Vă daţi seama că aveţi şi alte necesităţi superioare, că lucruri de o natură infinit superioară există pentru voi, iar aceasta vă deschide poarta spre posibilităţi mai mari. Când aţi terminat de mâncat, nu trebuie să vă întoarceţi la dispute sau muncă, nici să vă întindeţi. Rămânând liniştit un moment şi respirând profund, energiile ce le-aţi acumulat vor fi distribuite în tot sistemul şi atunci veţi fi gata să efectuaţi orice muncă. Nu uitaţi, începutul este cel mai important moment în toată activitatea.

OMRAAM MICHAEL AIVANHOV 

miercuri, 14 martie 2012

Cauzele bolilor... Si Medicina Alternativa



Nimeni nu primeste mai putin decat merita sau mai mult, chiar daca la prima vedere nu pare real, in momentul in care intri mai adanc in situatia respectiva si nu o iei personal vezi exact cauzele primordiale ale problemei respective. Bolile sunt un semnal al organismului, o atentionare a lui catre noi, fie gandurile noastre sunt negative si acestea se rasfrang asupra noastra fie trebuie sa schimbam ceva in comportamentul nostru vis-a-vis de altii sau chiar de noi insine fie acestea vin din vietile noastre anterioare sau cine stie ce programari mentale facute in trecut sau chiar prezent.
In prezent, medicina clasica isi pierde usor usor din credibilitate, deoarece majoritatea medicilor merg dupa reguli impuse de ani de zile, insa totul se schimba in jurul nostru, medicii trebuie sa isi foloseasca intuitia mai mult si nu mintea daca vor sa mai profeseze, in cativa ani acesti clasici vor disparea deoarece locul le va fi ocupat de cei care se ocupa de medicina alternativa.
Am fost invatati de catre parinti, prieteni, medici, televiziune si societate anumite principii pe care trebuie sa le aplicam in cazul in care ne imbolnavim si aici putem sa vorbim despre si cea mai mica durere de cap.
In momentul aparitiei durerilor in zona capului - avem deja solutia rapida- o pastila de cap, motivul il gasim imediat depinde de zona in care ne aflam, in general aceste dureri de cap vin din cauza gandurilor noastre negative.

Starea naturala a trupului nostru este una de sanatate perfecta, suntem invatati ca trebuie sa ne imbolnavim si ca este in regula sa ne doara, usture, manance etc. De ce ? Lumea in care traim este una mentala, noi creem in fiecare moment al prezentului- viitorul, cum? … cu puterea gandului.Asadar am putea sa fim vesnic tineri si vesnic sanatosi si perfecti echilibrati insa ne trebuie o samanta de credinta, precum spunea unul dintre maestrii sistemului nostru solar – Lord Sananda sau Iisus cat timp a fost pe Terra- “ daca am avea credinta cat un bob de mazare, am putea misca m-tii din loc”, aici el se refera la credinta in noi insine care este cea mai greu de realizat, este usor sa ii inveti pe alti, este usor sa ii schimbi pe altii, este usor sa crezi in altii, este usor sa ii cunosti le altii, ai credinta in propriile tale ganduri, lasa intuitia sa te  indrume pe cararea vietii, stie ce are de facut, am tot incercat de mii de vieti sa folosim mintea – sa analizam totul, sa intoarcem situatia pe toate partile, sa facem simulari de situatii, insa intuitia nu are logica, nu incercati sa o intelegeti, intuitia se foloseste de inima ci nu de minte, gandurile le treci prin inima si nu prin minte.
Asadar daca te doare un picior nu incerca sa gasesti explicatii logice ca …. “ aha… da e normal stiu de ce ma doare, pentru ca am fost la sala sau am alergat mai mult sau mai putin decat trebuia  “, de ce sa ne doara daca starea noastra este una de perfecta sanatate, cine spune asta – ca trebuie sau nu trebuie, cine ? Noi suntem stapanii organismului nostru si trebuie sa il facem sa inteleaga asta, el nu stie…. A uitat, in timpuri stravechi altele erau modalitatile de vindecare si cauzele erau altele.
Pastilele, doctoriile trateaza efectele si nu cauzele, ca sa ne vindecam de o durere la ghenunchi nu trebuie luata o pastila si eventual un unguent deoarece acestea trateaza pe moment durerea insa in timp cu siguranta va reaparea acesta. Sa vindecam cauzele, trebuie sa taiem radacina altfel nu functioneaza, mai ales in aceste vremuri transformatoare. Durerile la ghenunchi  vin de la mandria noastra, suntem prea mandri de noi fie ca o aratam sau nu, aici vorbesc din propria experienta, anul trecut dupa ce am fost la sala si am incercat sa fac lotus :D m-am ales cu o minunata durere de ghenunchi  la piciorul stang, bineinteles ca prima idee a fost – clar a fost de la sala, trebuie sa ma dau cu un unguent ceva sa treaca,la doctor nu vroiam sa ma duc, nu ma incred in ei pentru ca am experimentat pe pielea mea , si durerea mea nu trecea, deja era insuportabila, ma trezeam noaptea din cauza durerilor, am inteles de la apropiati ca acesta este o boala care apare dupa varsta de 50 ani, si am inceput sa ma intreb daca era ceva genetic, da aflasem bunica mea avea probleme cu ghenunchi si in mod normal ar fi trebuit sa ma conformez si sa duc mai departe durerea, insa stiam ca nici aici nu e cauza, pana si cauza genetica este tot o programare mentala, de ce sa nu trecem de ea, daca noi nu trecem de aceste programri care este adevarat pot sa fie in linia noastre genetica atunci cine sa o faca ?Cei urma noastra au facut acelasi lucru, s-au conformat si au asteptat ca altii sa faca treaba in locul lor, nu se mai poate acuma, e timpul … pentru schimbari de mari proportii in mentalul nostru – cel manipulat de atatia mii de ani. Am inceput sa imi analizez gandurile mele asupra mea si asupra celorlati, ce pareri avam despre ei, ce pareri am despre propria mea persoana, iar durerea de ghenunchi am aflat de unde venea, de la mandria inmagazinata, chiar daca nu era una vizibila, in interiorul meu stiam ca eu sunt cea mai cea, pana nu am invatat lectia egalitatii – nu mi-a trecut durerea, dup ace mi-as insusit si acesta lectie am primit altele, eu le pot lua ca lectii, altii le pot lua ca piedici, altii ca ghinioane, altii ca pacate, depinde de perceptia lor asupra vietii, poti sa crezi ce vrei tu sa crezi, avem liber arbitru adica putem sa alegem ce dorim sa facem insa totul are consecinta.
Sa rezumam putin cele spuse mai sus- o boala nu se trateaza nu medicamente ci cu ganduri pozitive si analiza de ganduri emise si receptionate si eventual pentru alinarea acestora – medicina naturista si alternative.Acum un subiect delicat la care se poate ca unii dintre cei ce citesc aceste randuri sa ma judece sau nu. Copii care se nasc cu anumite handicapuri sau cei care la un anumit moment in viata raman fara anumite membre ale corpului sau incapabili sa traiasca fara ajutorul cuiva.
Toate acestea in majoritate tin de vietile noastre anterioare si sunt alegerile noastre pe care le facem inainte sa venim pe Pamant sau chiar in timpul petrecut aici – insa nu constient, unii dintre noi ne amintim de aceste contracte, aici depinde de gradul nostru de pregatire in lumea spirituala.Copii cu dezabilitati incerca sa curete sau sa indrepte ce au facut in vietile trecute, poate au maltratat fiinte vii care erau in aceasi situatie si acum trebuie sa experimenteze exact acesta situatie, sa vada unde au gresit si sa simta exact ce au simtit aceia, nimeni nu primeste ceea ce nu merita. Parintii sau persoanele care ii au pe acestia in grija cu siguranta isi spala si ei “ pacatele “ sau invata iubirea neconditionata – o atat de grea lectia a omenirii – pe care si eu incerc sa o inteleg 100%. Iubirea neconditionata este singura existent si reala aici si oriunde in univers sau galaxie, este ceea ce ne ofera Creatorul Prim.
Persoanele care o patesc pe parcursul vietii prezente poate avea fie cauze in trecut –daca prin acest accident se incheie o viata pe pamant si anume unii aleg sa sfarseasca tragic pentru a primi o alta lectie sau isi pot alege inconstient plecarea din trup pentru ca si-au incheiat socotelile mai devreme. Mai sunt si alte variante, sunt cei care inconstient isi atrag in viata lor astfel de incidente pentru a-si crea un soc si a-si aduce aminte cine sunt ei si care este scopul lor aici? Astea sunt doar doua dintre multiplele fatele ale acestei realitati.
Va recomand o “ reteta “ pe care trebuie sa o repetati zilnic si sa fie sincera acesta incantatie :
“ Sanatate perfecta, Echilibru Perfect, Greutate Perfecta si Imagine Perfecta, ACUM “ –repeta incanatia in timp ce unesti degetul mare rand pe rand cu fiecare deget, intr-o mudra repetata.
Cautati adevaratele cauze si scopuri ale acestori boli, insa in interior , in exterior va asigur ca nu gasiti mare lucru.

Namaste
Beatrice 

sâmbătă, 3 martie 2012

Frecventele Mintii....Umane

                                                  Frecventele Mintii Umane

Frecventa in Campul Beta ~ in acesta prima etapa, modelul undelor noastre cerebrale este in rezonanta cu frecventa Beta de 14-30 cicli /secunda iar concentrarea noastra este in general consumata, de mentalitatea, eu, mie si al meu. Acesta este starea marii mase a constiintei umane.Este faza lui "trebuie sa supravietuiesc aici" din atitudinea" am grija numai de mine".In lumea occidentala, in care avem mai multe optiuni, preocuparile noastre din acesta faza sunt " unde am sa lucrez, unde o sa locuiesc, cu cine o sa ma casatoresc, o fi bine sa am copii,cati copii etc. Apoi patrundem in etapa in care facem toate acestea,dupa care ne purtam de grija cat putem de bine, noua insine si familiei noastre.Aici este posibil sa ne luptam pentru supravietuire - asa cum o fac 3 miliarde de oameni, sau chiar mai multi, din lumea noastra, care traiesc adesea cu mai putin de un 1 USD pe zi - sau am putea supravietui binisor dar, cu toate astea, ceva din noi ne da inca senzatia de pustiu.
Atunci cand ne gasim in acest camp de frecventa, ideea de a ne hrani cu Alimentatie divina ( energie) si de a trai cu Lumina ei pare de obicei ridicola, nerealizabila, ori ceva de apartine unei viitoare lumi de vis, populata probabil de yoghini si fiinte iluminate.In principiu, ea este de neimaginat ca optiune  pentru noi si, pur si simplu, nu face parte din realitatea noastra persoanala.

Frecventa in Campul Alpha - in etapa a 2-a modelul undelor noastre cerebrale este ancorat ferm in zona Alfa de 8-13 cicli/secunda, cu toate ca am putea aluneca un pic in zona Beta, daca ne permitem sa fim stresati din cand in cand.Acest stres se intensifica, atunci suntem trasi inapoi in campul Beta.In acesta etapa,aflam din exeprienta ca, daca meditam si ne lasam ragaz si recurgem la diferite optiuni, vibratiile Alpha in care " ne simtim bine " revin.
Odata ce ne-am potolit foamea de supravietuire, iar uneori chiar cand ne mai chinuim inca sa supravietuim, fiinta umana poate sa caute sa prospere, in loc sa se multumesca, doar cu supravietuirea.Acesta a doua etapa are loc, de multe ori, din cauza lipsei de hrana emotionala, mentala sau/si spirituala- sau, uneori ca urmare a unei experiente in preajma mortii.Acum ne-am putea pune intrebari de genul: Cine sunt ?, De ce ma gasesc aici?, sau Este oare sigur ca viata mea inseamna mai mult decat doar sa-ti achiti facturile si sa-ti intretii familia?
Acestea intrebari sunt declansate de aceea parte din noi care este nelimitata, atotstiutoare si care exista ca fiinta Divina care traieste o experienta umana si care doreste sa ne trezim si sa devenim mai constienti.
Atunci cand gandim in acest mod, ne stimulam modelul undelor cerebrale in zona Alpha a unei constiente mai inclinate spre reflexie si meditatie, care deschide adesea usa prin care curge cunoasterea superioara.
Tot in acesta etapa ne deplasam in constienta eu si ei a dualitatii yoghine, in care realizam ca nu suntem centrul universului si ca mai exista si altii care au si ei nevoi si ca putem coexista cu acesti altii fie in armonie, fie in dizarmonie.In acest camp de constienta,optiunile noastre ies la iveala si este posibil sa incepem sa intrevedem faptul ca nu suntem victime, ci stapanii propiului nostru destin.
In acesta etapa suntem de obicei constienti de avantajele alimentelor sanatoase, proaspete, ba chiar a unei diete lipsite de carne; de beneficiile de care ne bucuram cand ne tratam trupul ca pe un templu si il mentinem in miscare, ca si de beneficiile asigurate de yoga si de meditatiile regulate si de timpul petrecut in solitutide si contemplare, ba poate ca ajungem chiar sa fim constienti de hrana pe care o primim, atunci cand suntem buni si milosi cu ceilalti si noi insine.In acesta etapa, incepem sa intelegem ca viata reflecta propria noastra constiinta si ca avem putinta de a controla drumul constientei noastre cand promblemele de evolutie personala devin foarte importante.In acesta faza, putem sa fim chinuiti de probleme ca onestitatea si auto-afrirmarea si intrebari ca" Sunt fericit cu adevarat? " si "Daca nu, de ce nu? " si "Ce pot face ca sa schimb situatia ? "
Asa cum am mai mentionat,trecerea in campul Alpha poate fi declansata chiar de o " criza a varstei de mijloc".In etapa acesta, am trecut deja printr-o senzatie sau experienta de a fi sub indrumarea unei puteri superioara din viata noastra, sau am fost implicati in " coincidente " si sincronicitati pe care nu le putem explica.

Frecventa in campul Theta - in acesta etapa, modelul undelor noastre cerebrale este ancorat ferm in zon Theta de 4-7 cicli/secunda.In acesta etapa, am avansat intr-un domeniu al constiintei unificate, in care putem eventual simti"una" cu toate cele, ca si cum am fi doar o celula mica in corpul unui organism Divin, care pare sa pulseze cu o constienta plina de compasiune, inteligenta si iubire.In acesta etapa am realizat ca felul in care ne ocupam timpul si lucrurile carora le dam atentie vor avea o influenta directa asupra tipului de trairi pe care ni le atragem in viata.Cand ajungem la acesta faza, devenim si constienti de puterea gandurilor noastre de a crea realitatea si, prin urmare, alegem acum ganduri care creeaza tipul de viata in care avem sentimentul ca prosperam si suntem in consonanta cu un joc pe scara superioara.
In etapa a 3-a ne-am invatat deja sa-l recunoastem pe Dumnezeu in tot ce este viu si sa recunoastem perfectiunea creatiei si a ciclurilor naturale ale intregi lumi vii, asa cum simtim ca dispar si tantra vietii si dualitatea si sentimentele de separare-si realizam ca elementul nostru al sinelui este etern si ca moartea nu este decat o iluzie.In acest camp, Revelatiile Divine si Viziunile Sfinte sunt ceva obisnuit, la fel ca intalnirile cu Fiintele sacre care locuiesc pe taramurile Interioare si care devin accesibile atunci cel de-al 6-lea simt al intuitiei, si cel de-al 7-lea simt, al cunoasterii, sunt activate si acordate pe canelele lor.Ne acordam la ele prin intermediul puterii de programare, iar directia constienta a vointei si a intentilor noastre, ca si reusita conectarii noastre cu ele, sunt determinate de nivelul de purificare a inimii noastre, care ii atrage catre noi, ca un magnet pe cei cu inima curata.Cu cat petrecem mai mult timp in acesta zona, cu atat va fi mai intensa dorinta noastra de a " da ceva inapoi" de a servi si de a le fi de folos celorlalti, cat si sa ne asiguram ca prezenta noastra are o contributie pozitiva in acesta lume.Concomitent, pe masura ce incepem sa percepem imenstitatea creatiei, ne dam seama ca, cu cat ni se pare ca stim mai mult, cu atat mai mult vedem cat de putin stim.

Frecventa in campul Delta - in acesta etapa toate intrebarile noastre dispar, atunci cand fiinta noastra interioara este inundata cu o hrana atat de puternica, incat nu mai simtim foamnea.Trupul nostru fizic a fost inundat de atat lumina, iubire, bucurie si extaz Divin, incat fiecare celula vibreaza la frecventa unui Dumnezeu adevarat in forma.In acesta faza, trupul nostru emotional a fost inundat cu o asemenea Prezenta a iubirii neconditionate, incat ne descoperim traind experienta unei cunosteri si veneratii profunde a frumusetii, perfectiunii si imensitatii creatiei.Fiinta noastra mentala poate sau nu sa-si pastreze perceptia constienta in acest camp, pentru ca ea depinde de cat de adanc plonjam in Delta-insa, oricum ar fi, scufundarea in acest domeniu ne schimba pentru totdeauna si atat de profund, incat nu ne putem explica experienta traita acolo, iar daca incercam sa o facem, adesea ne lipsesc cuvintele. In acesta etapa oscilam deseori intre campurile Theta si Delta, pentru ca e dificil sa pastrezi dorinta de a functiona in lumea fizica, sau de a apartine ei, atunci cand suntem scufundati in lumea Delta- de fapt, constienta pe care o avem asupra lumii fizice dispare, de obicei, atunci cand ne scaldam in acest camp de frecventa.Acesta este taramul lui"Tot Ce Este" si al constiintei perfectiunii, fiindca este lacasul Zeilor, unde curg la nesfarsit posibilitatile de hrana si creativitate pura.

- fragmente din "Hrana Zeilor " -Jasmuheen

Namaste !