miercuri, 12 decembrie 2012

Pastrati pacea in inimile voastre !



Daca vreti pace, iubire si prosperitate, iubitilor, pastrati aceste calitati Divine in inimi, intr-o perfecta armonie si unitate de constiinta.Trebuie ca, mai intai, sa va uniti constient si cu multa iubire cu ceea ce va doriti cu adevarat sa manifestati.In acest moment de cumpana din tranzitia Pamantului, va cerem sa va reconsiderati in mod serios valorile si prioritatile reale din vietile voastre. Fiti siguri ca ceea ce considerati ca reprezinta prioritatile si valorile voastre importante sunt in acord cu intentiile si scopurile pe care vi le-ati stabilit inainte de actuala intrupare.Ceea ce faceti pe Pamant, iubitilor-toate proiectele si activitatile voastre -sunt intotdeauna temporare si fac parte, pur si simplu din trecerea timpului.Dar ceea ce deveniti, prin acceptare naturii voastre Divine, ramane cu voi pentru eternitate.
Traiti fiecare moment al zilei cu constiinta clara ca sunteti o fiinta Divina, aflata intr-o experienta omenesca.
Amintiti-va ca voi ati ales sa veniti aici,in acest moment, in acesta intrupare, cu intentia si hotararea ferma de a va face corpurile si intruparea nemuritoare, prin intruchiparea completa a tuturor calitatilor Divine ale intregii voastre Divinatii.
Fiti pe deplin constienti ca Divinitatea voastra nu se va manifesta automat, daca nu exista o intentie clara si participarea constienta in fiecare moment.

-Intotdeauna faceti ca tot ce intreprindeti in toate domeniile vietii dezi cu zi, sa fie un act de iubire.
-In tot ceea ce spuneti, rostiti cuvinte de intelepciune, de iubire, de compansiune si de intelegere.
-In tot ceea ce ganditi in cadrul dialogului vostru interior zilnic, includeti constiinta lui D-zeu si a taramurilor de lumina.
-In curand, paradisul pe care-l cautati va fi al vostru.

Pentru a ne intoarce la deplina noastra constiinta de fiinte Divine, este absolut obligatoriu sa-i cedati conducerea inimii si sa permiteti din nou ca inima sa conduca si nu mintea.
Incepeti sa va considerati corpurile ca fiind niste"forme" magice.Vedeti-le ca pe cea mai perfecta masinarie care a fost creata vreodata, care poate face tot ceea ce vreti voi sa faca, fara dureri sau limitari.

Fragmente din " Telos- Aurelia Louise Jones"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu