miercuri, 5 decembrie 2012

Ce inseamna sa mergi pe valul inaltarii?


Ce este inaltarea de fapt ? Este vorba despre ridicarea constiintei din dimensiunea a 3 catre dimensiunea a 4 si a 5.
Sunteti meniti ca, in final, sa va ridicati pentru totdeauna nivelul de constiinta, pe culmi din ce in ce mai inalte.
Marea majoritate a celor de la suprafata viseaza sa se duca in rai, dupa ce vor muri.
Acum, odata cu noul ciclu ce se desfasoara pe planeta, nu va mai trebui sa muriti pentru a ajunge in rai. Raiul va incepe curand sa se manifeste chiar acolo, pe Pamant, pentru toti cei care vor hotari sa mearga pe valul Inaltarii.
Nu vrei sa plecati in cea mai extraordinara calatorie? Sau preferati sa pastrati constiinta luptei omenirii? Odata ce veti cerceta in profunzime aceste intrebari, incepeti sau continuati-va calatoria voastra sacra.
Deschideti-va inima si constiinta in fata celorlalte imparatii de pe Pamant. Veti descoperi cat de magice si de armonioase sunt. Incercati sa intelegi cine sunt animalele cu adevarat, care este rolul lor pe planeta si, de asemenea, cum va pot ajuta.In afara de clasificarile facute in functie de specie, aspect exterior, dimensiuni si rasa, oamenii dupa acesta planeta stiu sau inteleg foarte putin despre animale. Deschideti-va inima si perceptia la ceea ce se afla deasupra, sub si peste tot in jurul vostru, in lumile vizibile si invizibile pe care nu le-ati sesizat niciodata inainte. Pe masura ce veti face acesta, veti incepe sa va deschideti in fata iubirii neconditionate si a miracolelor in numar din ce in ce mai mare. Va veti ridica nivelul de constiinta odata cu valurile de inaltare, care inunda astazi acesta planeta.
Inaltarea voastra spre Libertate - diploma suprema de absolvire a miilor de vieti petrecute pe acesta planeta - va este acum la indemana. Niciodata in istoria Pamantului nu a fost acesta ridicare atat de usoara, ca in modul in care va este oferita in prezent, in acest moment al ciclului de inaltare a Pamantului vostru Mama. Nu vreti sa mergeti pe valul de inaltare, impreuna cu Ea ?
Inaltarea voastra spre libertatea spirituala a fost telul tuturor reincarnarilor, inca de la inceputul timpurilor.
Este scopul tutror intruparilor, al lectiilor si al intelepciunii castigate in timpul petrecut pe Pamant.
Niciodata in intreaga istorie a Pamantului nu a existat posibilitatea de a ajunge la Libertate si la o viata de Gratie Divina, in doar cativa ani.Veti profita de acesta ocazie acum, sau veti mai astepta alti douzeci si cinci de mii de ani pentru urmatorul ciclu de inaltare de pe o alta planeta, traind experienta acelorasi greutati la care ati fost supusi atata timp ? 
Alegerea va apartine, dragii mei.
Cu Iubire si Compasiune, va trimit acest apel de trezire.
Adama- Telos ( Fragmente din Telos -Aurelia Louise Jones )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu