duminică, 16 decembrie 2012

21 DECEMBRIE 2012 ? :)



Umanitatea este pregatita pentru inceputul unei noi experiente minunte.Intregul Pamant este in curs de absolvire , el se muta dintr-o realitate tridimensionala ( 3D ) catre o planeta din a patra dimensiune ( 4d ).
Toate formele de viata care traiesc pe si in Pamant trebuie sa faca acesta schimbare, pentru a ramane aici.
Pentru ca fiintele umane sa evolueze catre nivele mai inalte, este nevoie de multa purificare si eliberare.
Este ceea ce vedem ca se intampla astazi in lume.Este mentionat in multe texte religioase ca va fi un timp al judecatii, sau alegerea graului de neghina.Pentru a merge mai departe si a deveni locuitori ai noii Epoci de Aur, trebuie sa lasati sa plece tot ce nu va mai este de folos, inclusiv sisteme de credinte false si limitative, suferinte emotionale, atitudini si conditionari constiente si inconstiente, prejudecati, obiceiuri si moduri de gandire si sentimente care va opresc din ascensiunea catre natura voastra mai inalta.
Daca la nivel de suflet doriti sa evoluati si sa cresteti, insa voi nu ascultati sufletul si sunteti distrasi de catre multitudinea de rute ocolitoare pe care le intalniti la fiecare pas, atunci sufletul va va impinge delicat catre experiente destinate a va atrage atentia.Daca, totusi, refuzati in continuare sa ascultati dorintele sufletului vostru, acesta va va atentiona un pic mai tare, poate creand o boala, un conflict intr-o relatie sau criza vietii de mijloc, care nu pot fi usor ignorate.Acesta este ceea ce se intampla cu multe suflete in acest moment, pe planeta. Este important sa aveti compasiune pentru cei ce trec prin dificultati in aceste timpuri.
In acelasi timp, este vital sa nu va identificati cu drama si traumele care au loc in vietile multora.Vi se va cere sa va deschideti ochii atat spre Lumina cat si spre intuneric.
Intunericul este starea acelor parti care nu sunt inca deschise pentru a primi Lumina.Nu puteti rispi intunericul evitandu-l.Trebuie sa straluciti cu puterea unui far, cu intelepciune si compansiune catre locurile cele mai intunecate din acesta lume si din voi insiva.Trebuie sa va confruntati cu fricile si asa zisii demoni ai vostri.
Nu exista separare intre interior si exterior.Ceea ce voi vedeti in lume este o oglinda a ceea ce este in voi.
Daca inca reactionati emotional la ceea ce vedeti, inca va mai identificati cu ele. Cu alte cuvinte, lumea inca va are in stapanire.
Asadar dupa acesta data, vor exista 3 tipuri de oameni, cei de densitatea a 3 adica cei care predomina pe pamant in acest moment, cei care sunt prinsi in drama vietii de zi cu zi, care cu siguranta nu vor simti nici o schimbarea la alinierea planetelor cu centrul galactic, dar viata pe Pamant va deveni din ce in ce mai grea pana cand intr-un final, isi vor parasi trupurile si vor trece in alte lumi potrivite nivelului lor de vibratie.
A doua categorie sunt cei de densitatea a 4 care sunt constienti ca ei sunt creatorii propriei realitati iar bucuria, extazul si iubirea sunt cele care troneaza in inimile lor, lumea va fi pentru ei din nou paradisul verde care era inainte de revolutia industriala, iar o noua si mai responsabila abordare administrativa va preleva in ceea ce priveste aerul, apa, solul,etc.Sufletele de densitatea a 5 sunt cele care vor incepe sa vada lucruri pe care nu le-au mai vazut pana atunci, paduri pline cu creaturi de toate formele si culorile,vor puteau auzi pana si constiinta vantului, cei care se vor putea teleporta si vor putea trai mii de ani in acelasi trup la dorinta.
Cei din densitatea a 3 nu ii vor putea vedea pe cei din densitatea a 5, vor fi efectiv invizibil pentru ei, deoarece vor vibra la o energie foarte mare, ganditi-va daca invartiti un titirez acesta incepe sa devina invizibil.Cei din densitatea a 4 vor putea comunica cu cei din a 3 si a 5 dimensiune. Lumea va functiona pe 3 tipare de energie, insa dominanta va fi a- 4 dimensiune si nu a-3.Cei din densitatile a 4 si a 5 isi vor structura vietile in asa fel in cat rar sau chiar niciodata sa aibe nevoie sa mearga acolo unde oamenii din densitatea a 3-a se lupta sa traiasca.Cei din denstitatile 4 si 5 vor incepe usor-usor constructia oraselor de lumina, unde iubirea, intelegerea si pacea vor fi litera de lege.
Nu va asteptati la ceva fizic in aceste zile, insa nu exclud nici acesta varianta, cel putin la noi in Romania o sa fie bine.3 zile - 20,21,22 decembrie incercati sa fiti pozitivi si sa stati mai mult cu voi si ascultati-va sufletul.

Namaste !

-unele fragmente din "Pamantul de trezeste -Sal Rachele"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu