duminică, 22 iulie 2012

Alege...





Viata cere alegeri, asta este viata. Nu exista alegeri bune si alegeri rele, exista doar alegeri.
Avem liberul arbitru pe care il putem folosi, dar din pacate la majoritatea societatii este manipulat de catre cei din jurul nostru sau societate.
Cu greu ne mai ascultam interiorul nostru. Fiecare are o cale, chiar daca pentru unii poate parea absurda sau o cale gresita, insa fiecare suflet trebuie sa o urmeze, nu exista cale gresita, caci acesta va duce in final spre ceea ce trebuie.
Trecem in acest moment prin transformari mari, atat ale constiintei cat si ale trupului, multi dintre noi nu le simt, dar asta nu inseamna ca acestea nu se intampla...
Se cere schimbare de la noi, nu conteaza domeniu, insa daca simti ca trebuie sa o faci, FA-O...
Daca sufletul iti spune ceva, asculta-l si lasa-ti mintea care analizeaza alegerea intr-o mie de feluri pentru viitor, traieste in prezent, caci doar acesta este valabil si adevarat.
Noi ne creem propria noastra realitatea, chiar daca din exterior nu pare deloc asa.
Nu aI timp? Nu ai bani? Nu ai iubire ? Nu ai liniste ? De ce ?
Unul din motive poate sa fie frica de nou si se aplica in fiecare situatie din viata.
Nu este nimeni de vina pentru ca nu avem ce ne dorim, doar noi suntem cei care se tem.
La sfarsitul acestui misterior an 2012, o sa se manifeste gandurile noastre mult mai puternic, dar atentie! nu doar cele pozitive.
Asadar cum ati vrea sa arate viata voastra maine ?
Luati un pix si o foaie, si scrieti ce ati vrea sa faceti pe viitor, cum ar arata viata voastra perfecta sau desenati cum ati dori sa fie... daca nu stim ce vrem atunci nici Universul nu stie ce sa ne ofere.
Permiteti-va sa visati, la inceput a fost posibilul... asadar treceti pe foaie si cel mai imposibil vis de realizat din punctul vostru de vedere, sunt foarte mari sanse de reusita, insa daca mental nu credeti ca este posibil acesta atunci greu se va realiza in fizic.
In jurul nostru mor destui de multi oameni si asta sa nu va intristeze-chiar daca e vorba de familia voastra, caci este alegerea sufletului lor de cele mai multe ori incostienta, lucrurile vor deveni din ce in ce mai instabile in exterior, de aceea va propun sa va stabilizati in interior.
Meditati cate putin in fiecare zi, acesta o puteti face si atunci cand mergeti pe strada si la locul de munca,meditatia inseamna oprirea gandurilor si evetual analizarea lor, incercati sa va ascultati gandurile si sa vedeti cate puteti sa aveti pe minut, vedeti care sunt ale voastre si care sunt preluate, multe dintre ele sunt preluate din jurul nostru si din media.
Ceea ce se intampla acum in tara noastra, s-a mai intamplat si in alte timpuri, intelegi ca acestea  se intampla sa va tina mintea ocupata cu asemenea lucruri, cand de fapt in spate sunt alte interese mai ascunse. Suntem o tara foarte bogata tocmai de aceea este batalia acesta atat de mare data aici si nu numai, asta se va demonstra in cativa ani sau zeci de ani, iubiti-va tara si trimiteti ganduri de iubire zilnic catre ea, nu o urati, nu este ea de vina si nici oamenii din ea, odata eram un popor maret, usor - usor ne trezim la adevarata valoare, insa totul se intampla asa cum trebuie, nici mai tarziu, nici mai devreme.
Nu ii urati pe politicieni, si ei sunt prinsi in aceeasi problema ca si noi dar de alta natura si la un alt nivel, totul se va aranja din ordin divin, chiar daca este greu de crezut, dar aveti credinta ..." si veti putea muta si muntii din loc".Multi dintre voi resimt oboseala in acesta perioada si apar diferite probleme de sanatate pe care altadata nu le aveati sau reapar.
Oferiti odihna trupului, caci in timpul somnului primiti multe invataturi de la sufletele mai evoluate si multi dintre noi facem scoli astrale,insa la trezirea nu ne vom aduce aminte, poate doar cateva vise in care ni se arata anumite simboluri pe care trebuie sa incercati sa vi le explicati deoarece au o semnificatie pentru voi, de cele mai multe ori visele sunt vagi deoarece mintea omenesca cu greu poate interpreta ceea ce faceti acolo, in urmatorii ani o sa ne fie mai usor de inteles unele dintre aceste lucruri.
Daca aveti probleme de sanatate, incercati pe cat posibil sa nu luati medicamente decat daca este vital, insa va recomand medicina alternativa, puteti sa mergeti la doctor si majoritatea vor spune ca nu aveti nimic, atunci e clar trebuie sa va analizati comportamentul si gandurile si sa vedeti unde gresiti, fiecare organ are legatura cu un anumit tipar de gandire, cautati pe internet, caci este plin de informatii.
Si nu uitati, incercati sa faceti macar 1 om fericit in fiecare zi, prin comportamentul vostru, zambiti tuturor caci este cel mai frumos si calduros gest... mai ales cand vine neconditionat.

Pace si multa intelepciune in alegeri ! :)
Beatrice


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu